OPLOSSINGEN

Slimme mobiliteit

De leefbaarheid in veel steden staat onder druk. Een stijgend aantal reizigers gaat dagelijks de stad in en uit met directe gevolgen voor de bereikbaarheid, het ruimtebeslag en de luchtkwaliteit. Steden leefbaarder en werkbaarder maken. Dat is ons voornaamste doel.

Next Urban Mobility combineert verschillende vormen van personenvervoer in een mobiliteitshub op een fysieke locatie.

Zakelijke mobiliteitshub

Een mobiliteitshub is voor heel veel situaties een goede mobiliteitsoplossing. Maar vooral bedrijven die in stedelijke gebieden opereren, ondervinden er veel voordeel van. In de stad vind je immers vaker parkeer- en bereikbaarheidsproblemen.

Lees meer

Bewonershub

Elke stad heeft ermee te maken: groei. Dit biedt kansen, maar ook de nodige uitdagingen. Want hoe benut je de beperkte ruimte optimaal? En hoe houd je de inwoners van een nieuwe stadswijk mobiel? Als spil van een wijk of appartementencomplex kan een mobiliteitshub hier een goede oplossing zijn.

Lees meer

HUUB spot en app

Slimmer reizen doe je met HUUB

Next Urban Mobility heeft HUUB gelanceerd. HUUB staat voor onze app, onze vervoersmiddelen, de locaties waar onze assest worden ingezet en onze services.

Lees meer

Park & Bike

Wil je een stad bezoeken en het liefst toch je eigen auto gebruiken? Dat kan, maar een (betaalbare) parkeerplaats vinden in de binnenstad is nog niet zo eenvoudig. Een betere keuze is dan gebruik te maken van Park & Bike. Je parkeert je auto aan de rand van de stad en pakt daar een fiets om je reis te vervolgen.

Lees meer