We enable people to move smart and improve city living

Next Urban Mobility

Een start-up met meer dan 70 jaar ervaring: dat is Next Urban Mobility.
Wij ontwikkelen, implementeren en beheren mobiliteitshubs voor de zakelijke- en de bewonersmarkt.

Next Urban Mobility wil steden leefbaarder maken. Dat doen we door bestaande vormen van mobiliteit te combineren en daar technologie en slimme oplossingen aan toe te voegen. Daarbij kijken we vooral naar de gebruikers en hun specifieke vervoersbehoefte.

 

Kijk hieronder voor een impressie van een HUUB spot in de
duurzame drijvende woonwijk in Amsterdam-Noord, Schoonschip.

Onze oplossingen

Next Urban Mobility combineert verschillende vormen van personenvervoer in een mobiliteitshub op een fysieke locatie. Deze hub voor werknemers van bedrijven of bewoners van woningcomplexen omvat meer dan alleen te delen fietsen, auto’s en e-scooters. Zo behoort de mobiliteitskaart voor openbaar vervoer tevens tot de mogelijkheden.

Al deze vormen van vervoer komen samen in een app waarin je kunt plannen, boeken en betalen. Ook kun je gebruik maken van onze helpdesk voor vragen of (fiscaal) advies. En om het gebruiksgemak nog verder te verhogen, kun je ook denken aan het toevoegen van diensten aan de hub, zoals de ‘mobiliteitsbutler’ voor onderhoud en service.

ONZE WERKWIJZE

Het startpunt van een concrete koerswijziging

Jouw mobiliteitsvraagstuk beantwoorden wij altijd met een advies. Hierbij kijken wij goed naar de kenmerken van de beoogde locatie en bovenal de doelgroep. Vanuit de behoeften van de gebruiker ontwerpt Next Urban Mobility oplossingen die er op gericht zijn de meest geschikte vorm van vervoer aan te bieden.

Sluit onze visie aan bij de jouwe? Dan volgt het ontwerp van de mobiliteitshub. Daarbij denken wij graag vooruit en maken gebruik van innovatieve oplossingen. Uiteraard staat het praktisch nut voorop. Want wat heb je aan een prachtig plan dat in de implementatie sneuvelt? Wanneer het project eenmaal op rolletjes loopt, houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten en sturen bij waar nodig.

Bekijk onze werkwijze

Onze partners