Projecten

Schoonschip Amsterdam

Schoonschip is de meest duurzame drijvende woonwijk van Europa, gelegen in Buiksloterham, een wijk in Amsterdam-Noord.
De bewoners van de 46 drijvende woningen voorzien volledig in hun eigen energiebehoefte. Zo wekken ze bijvoorbeeld met zonnepanelen hun eigen stroom op, met warmtepompen halen ze warmte uit het water van het kanaal om de woningen te verwarmen en zonneboilers zorgen voor warm tapwater. 

Eigen autobezit past dan ook niet in dit concept.
Een mobiliteitshub met deelvervoer des te meer!

Lees meer

Harvest Den Haag

Het gloednieuwe wooncomplex Harvest bestaat nu uit 184 appartementen, gelegen in de Haagse Loosduinen. Op termijn zullen hier nog meer appartementen aan toegevoegd worden en zullen er ook ‘tiny houses’ worden gerealiseerd.

Vastgoedgroep Van de Vorm, de projectontwikkelaar van wooncomplex Harvest ziet dat er een groeiende behoefte is onder specifieke bewonersgroepen om over deelmobiliteit nabij de eigen woning te beschikken.

Lees meer

Hoogh Boulandt

Hoogh Boulandt is de naam van een wijk in Utrecht vlak naast Utrecht Centraal Station. In deze wijk staan zowel kantoorgebouwen als woningen. In één van de kantoorgebouwen (Nieuwe Vaart) zijn meerdere bedrijven gehuisvest die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Voorbeelden hiervan zijn MVO, NVDE en Max Havelaar.

Lees meer

Politie Utrecht

De politie Utrecht is goed bezig geweest!
Vanaf september 2018 voerden zij namelijk samen met Next Urban Mobility voor een aantal maanden een experiment uit waarbij medewerkers van vier politiebureaus in de stad de beschikking hadden over 15 prachtige e-Bikes. Deze konden zij gebruiken voor zakelijke ritten. De e-Bike is een mooi alternatief ter vervanging van de auto of het Openbaar Vervoer. Goed voor het milieu en goed voor het lijf.

Lees meer