Harvest Den Haag

Het gloednieuwe wooncomplex Harvest bestaat nu uit 184 appartementen, gelegen in de Haagse Loosduinen. Op termijn zullen hier nog meer appartementen aan toegevoegd worden en zullen er ook ‘tiny houses’ worden gerealiseerd.

Vastgoedgroep Van de Vorm, de projectontwikkelaar van wooncomplex Harvest ziet dat er een groeiende behoefte is onder specifieke bewonersgroepen om over deelmobiliteit nabij de eigen woning te beschikken.

Vanuit deze overtuiging is het contact tussen Van de Vorm en Next Urban Mobility ontstaan wat uiteindelijk geleid heeft tot de realisatie van de 1e HUUB-spot in Den Haag per mei 2019, in de parkeergarage van Harvest.

Bewoners kunnen gebruik maken van Volkswagen e-Golfs, Gazelle e-bikes en een elektrische bakfiets van Urban Arrow. Deze deelvloot zal later nog uitgebreid worden met e-scooter(s).

Reserveren kan eenvoudig met de HUUB app. Hiermee kun je ook het gekozen voertuig openen en sluiten. Uiteraard zijn er laadmogelijkheden en zorgt Next Urban Mobility ervoor dat de voertuigen er altijd piekfijn bij staan. 

 

QUOTES

“Voordat ik in Harvest kwam wonen overwoog ik nog zelf een auto te kopen. Dat heb ik bewust niet gedaan toen ik wist dat HUUB er was.” 

“Ik heb zelf een stadsfiets voor de korte ritten in de stad maar als ik verder wil fietsen om bijvoorbeeld een dagje naar het strand te gaan is de e-bike de ideale oplossing.”

“Wij wonen samen en hebben een auto en overwogen een 2e auto te nemen omdat het voor komt dat we tegelijk de auto nodig hebben. Nu we HUUB hebben in Harvest is dat niet meer nodig.”