Hoogh Boulandt

Hoogh Boulandt is de naam van een wijk in Utrecht vlak naast Utrecht Centraal Station. In deze wijk staan zowel kantoorgebouwen als woningen. In één van de kantoorgebouwen (Nieuwe Vaart) zijn meerdere bedrijven gehuisvest die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Voorbeelden hiervan zijn MVO, NVDE en Max Havelaar.

Verantwoord duurzaam ondernemen. Daar hoort een passende mobiliteitsoplossing bij. En daaraan kan Next Urban Mobility haar steentje bijdragen. In opdracht van het Ondernemersfonds Utrecht, dat de belangen van alle in Hoogh Boulandt gevestigde bedrijven behartigt, is een HUUB spot ingericht met een vloot e-Bikes en e-Cars.

In de parkeergarage staan meerdere Gazelle e-Bikes en twee VW e-Golfs, compleet met laadmogelijkheden. Next Urban Mobility beheert de HUUB spot en zorgt er daarmee voor dat de vloot er altijd in goede staat bij staat. Met de handige HUUB app reserveren medewerkers en  bewoners een e-Bike of e-Car, openen ze het voertuig en betalen ze na afloop voor de rit. De factuur ontvangen zij per e-mail. Hiermee kan de werknemer het zakelijk gebruik van de deelvloot eenvoudig declareren bij zijn werkgever.