Park & Bike

De eerste Park & Bike locatie is live en wel in de parkeergarage Olympisch Stadion in Amsterdam! Twintig Gazelle City Go’s staan klaar om je, nadat je jouw auto hebt geparkeerd, onbezorgd de binnenstad van Amsterdam in te laten fietsen.

Het wordt steeds drukker in de stad en het vinden van een (betaalbare) parkeerplaats is lastig. Park & Bike maakt het mogelijk de stad te verkennen op een gezonde manier en geeft je oneindig veel flexibiliteit. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het openbaar vervoer, maar wat is nou meer ontspannen dan een Gazelle City Go te pakken en zo de stad te verkennen?

Met de handige Park & Bike app maak je een reservering aan, open je het slot en neem je direct een fiets mee. Je kunt je fiets tijdens de rit zo vaak op slot zetten als je wilt. Bij terugkomst in het Olympisch Stadion zet je de  fiets een laatste keer op slot en beëindig je jouw reservering. Je betaalt een gecombineerd tarief voor zowel parkeren als fietsen. Dit doe je eenvoudig in de app via IDEAL of met creditcard.
Met Park & Bike ben je zorgeloos op pad, ook in de binnenstad van Amsterdam!

Quotes

‘Ik had afspraken op meerdere locaties in de binnenstad. Ideaal om zo flexibel te zijn en het is nog gezond ook!’

‘Wat een heerlijke fietsen! Het sterke frame voelt stabiel aan en met de beugel zette ik het zadel gemakkelijk op de juiste hoogte’